Sälj din mobil

Sälj din mobil

Sälj din mobil snabbt, tryggt & enkelt – få pengar snabbtGenom ett exklusivt samarbete med vår partner IT-hantering.se så kan du nu inte bara köpa mobiler utan också sälja mobil. Perfekt för dig som redan har en telefon och är på jakt efter en ny. IT-hantering.se köper in alla typer av mobiler och är perfekt för dig som vill sälja mobilen.
 

Faktum är att genom att sälja sin nuvarande telefon istället för att låta den ligga i lådan samt köpa en ny telefon begagnat så kan du spara så mycket som 75% av priset. Att byta mobiler och köpa nya ska inte behöva vara onödigt dyrt eller krångligt. Gör istället det smartaste för din plånbok och det snällaste för naturen genom att sälja gammal mobiltelefon.

Via IT-hantering så får du din telefon värderad direkt. Processen att sälja telefonen är busenkel och du har pengarna på kontot redan inom ett par dagar. Så vad väntar du på? Om du ska köpa en ny telefon kanske det är dags att sälja den gamla först. 


Klicka här för att komma till IT-hantering.se


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Sälj, din, mobil

Swedphone Eskilstuna.

Swedphone Eskilstuna

Intagsgatan 3
633 50 Eskilstuna

iPhone reparationer. Vi utför reparationer som skärmbyte, batteribyte mfl på iPhone 4/4S, 5/5C/5S, 6/6S/6 Plus/6S Plus, 7/7Plus, 8/8Plus.

Begagnade mobiler:
Apple iPhone 4/4S, 5/5C/5S, 6/6S/6 Plus/6S Plus, 7/7Plus, 8/8Plus
Samsung Galaxy S4, S5, S6, S7/S7 Edge, S8/S8 Plus
Sony Xperia Z1, Z2, Z3, Z5
Huawei  P8, P9, P10