Om oss

Låt oss prata om Swedphone

Swedphone köper och säljer nya och begagnade mobiltelefoner, datorer från företag samt från privatkunder. Har du mobiltelefoner som ligger hemma i byrålådan eller har gamla företagstelefoner som bara skräpar och tar plats, då är vi ditt första hands val att sälja till!

Alla våra mobiler är stöldregister kontrollerade hos Polisen och operatörerna. När du köper genom oss vet du att du inte handlar med stöldgods.

Företag med en eller flera anställda är välkomna att sälja sina mobiltelefoner till oss. Vi köper i alla kvantiteter, allt ifrån 1 telefon till 100-tals. Swedphone garanterar att all privat information raderas ur telefonerna innan de säljs vidare. 

Vi säljer de flesta mobilmärken och modeller och vår ambition är att erbjuda våra kunder den bästa servicen samt kvalité.

Swedphone ägs samt drivs av ett svensk registrerat företag som innehar f-skattesedel.

Orgnr: 556862-1493
IT-Hantering Sverige AB (ej returadress)
Box 41
121 25 Stockholm
Tel: 0700-952952 (vardagar 13.00-14.00 i mån om tid svarar vi)
Tillståndsnr: AA572-100868-11
Då Swedphone inte har någon kontanthantering så har vi ej möjlighet att erbjuda avhämtning av varan, allt skickas via posten.

Vi föredrar att all kommunikation sker via mail, info@swedphone.com då vi har begränsade möjligheter att svara i telefon. Telefonsupport endast på vardagar 13.00-15.00
Inte fått svar via mail? Kontrollera spamfilter/skräppost.

Om vi misstänker att en mobiltelefon är stulen eller säljaren oseriös förbehåller vi oss rätten att annullera köpet.

Du ska vara över 18 år för att sälja och köpa telefoner till och från Swedphone, eller ha målsmans tillåtelse för att genomföra en mobilaffär.

English English Swedish Swedish
Shopping Cart