• Handla billiga telefoner under BLACK FRIDAY och CYBER MONDAY

Handla billiga telefoner under BLACK FRIDAY och CYBER MONDAY

Nu prövar vi på Swedphone att göra någonting helt nytt. Vi följer den populära trend som sakta har spridit sig från USA över till Sveriges gränser och börjar prisdumpa våra redan löjligt billiga mobiltelefoner. Från den 25e till 28e november så kan du hitta exklusiva erbjudanden och enastående rabatter i vår webbutik.

Hur funkar det?

Den 25e november drar vi på Swedphone igång ett erbjudande för första gången någonsin. Nämligen prisdumpningar under den så kallade black Friday. För dig som är på jakt efter en billig mobil så har det sällan funnits ett bättre tillfälle att fynda. Hos oss kan du redan i vanliga fall hitta allt från begagnade iPhones till begagnad iPad eller använda mobiltelefoner i absolut toppskick för otroligt låga priser. Under Black Friday så går vi ännu längre i kampen om konkurrerande priser genom att erbjuda exklusiva specialerbjudanden under en begränsad period.

Hur köper jag?

Från tolvslaget fredag den 25e november så börjar priserna gälla. Du kommer då hitta en speciell kategori och annonser för de utvalda telefoner som är extra mycket nedsatta i pris. Det är nu du har chansen att spara många tusenlappar och samtidigt få en billig mobil i nyskick. Via Swedphone så kan du alltid betala säkert med kort och hela processen sker extremt smidigt.

Varför handla begagnade mobiltelefoner online?

Kanske är det första gången du funderat på att köpa en använd telefon via ett registrerat företag eller så har du tidigare varit kund hos oss. Oavsett i vilken kategori du placerar dig så är det en sak som är säker – du gör ett smart beslut.

Kunder som handlar en telefon via Swedphone försäkrar sig inte bara om det absolut bästa priset utan också att telefonen aldrig är stöldgods samt fungerar som den ska. Du får alltid med ett kvitto och om någonting skulle hända med telefonen gäller fortfarande garanti trots att den är begagnad. Alla telefoner du hittar hos oss har blivit noggrant utvalda och kontrollerade innan de läggs ut till försäljning. Ska man handla begagnad så ska man göra det smart – och det gör man via Swedphone.

När upphör erbjudandena?

Måndag den 28e november är den sista dagen (så kallad ”Cyber Monday” i amerikansk folkmun). Detta är också den sista dagen du kan ta del av våra tidsbegränsade specialerbjudanden. Så se till att ha klickat dig hem en telefon innan dess alltså.

Samtliga av våra telefoner skickas omedelbart via posten och du har den hemma i brevlådan på enbart 1-3 dagar. Så delta i prisfesten och den galna shopping-trenden med oss på Swedphone. Se till att besöka vår butik under Black Friday fram till Cyber Monday och vi lovar dig du kommer gå hem som en vinnare.