Delivery terms

Leverans & Fraktavgifter

Just nu så här i sommartider så har vi något längre leveranstider än vi har resten av året.  Vi gör vårat bästa för att få ut våra leveranser så fort det är möjligt.

Semesterstängt 2019-07-03 t.o.m 2019-07-29 Inga leveranser kommer att skickas ut under denna period.

Swedphone använder Posten som speditör. Lagerförda varor som beställs innan kl 13 skickas i regel ifrån vårt lager samma dag eller senast nästa vardag. Beställningsvaror skickas inom 7-14 dagar om inte produktbeskrivningen anger annorlunda.

Vi skickar för tillfället endast till svenska hushåll.

Posten:

Beställningar skickas med Posten Mypack och levereras till närmaste postombud. Uppskattad leveranstid  1-3 arbetsdagar. Mottagaren aviseras med mail och/eller SMS

Datorer och övriga beställningar med en totalvikt på över 3 kg skickas som postpaket. Kollinummer skickas ut automatiskt.

Giltigt ID-handling krävs för att kunna hämta ut alla leverans. Alla leveranser är försäkrade.

Dessa produkter kan endast lämnas tillbaka i obruten förpackning: mobiltelefoner, programvara, spel, film och hygienartiklar (tandvård-, hårvård-, kroppsvård- och hårborttagningsprodukter, in-ear hörlurar och bluetooth headset). För produkter som laddas ner digitalt är ångerrätten förbrukad när du har fått åtkomst till licensnyckeln.

Du behöver returnera varan i samma skick som den skickats. När vi mottagit returen och kontrollerat varan återbetalar vi köpet med avdrag för kostnaden av returfrakten.

Postförskott- Har vi slutat med.

För outlösta paket som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att fakturera dig på en minimiavgift på 500 kr för att täcka våra kostnader.

English English Swedish Swedish
Shopping Cart